MUSIKAL

Showsisters versjon av Singing in the rain er koreografert av Norges beste step-danser og stjernekoreograf Håkon Sigernes, og utført av 5 talentfulle dansere med flotte kostymer og gule paraplyer utsmykket med LED-lys. Her er finnes det også muligheter for å ha med steppe mesteren Håkon i en gjesteopptreden sammen med danserne.

image

BURLESK

Hvorfor ikke vurdere et “Burlesque Circus Show” for ditt neste event! Se for deg dans, akrobater, magiker og musikere skaper en uforglemmelig kveld. Et “Burlesque show” passer ypperlig for både private middagshendelser, voksen-bursdagsfeiringer så vel som corporate events, produktlansering og jubileum. Ingen publikumsgruppe kan være for små eller for store for en gruppe dansere. Våre “showgirls” leverer en lang rekke forskjellige dansearter, og vi har et bredt spekter av morsomme rutiner som vil underholde alle og enhver.

image

KABARET

Vi bruker sang, musikk og leken dans fremført av våre flotte kabaret dansere. Kabaret framføres av forskjellige artister og består av ulike numre i form av stilfulle dansenummer og stemningsfull musikk. La oss ta deg for eksempel inn i verden av Roxie Heart og Velma Kelly i Chicago eller Gene Kelly i singing in the rain. Marylin Monroes wanna be loved by you eller santa baby nummer fremført av vår akrobat som samtidig utfører sang.

image

MOULIN ROUGE

Velkommen til Moulin Rouge! Dette showet er en virkelig ekstravaganza med en rekke fantastiske artister i praktfulle kostymer. Både musikk, sang, dans og magi står på menyen. Hele kvelden får et "Moulin Rouge" tema. Det spektakulære showet og i løpet av hele eventet fungerer artistene ellers som levende kulisser/ verter og vertinner slik at gjestene blir værende i en Moulin Rouge verden.

image

SIRKUS

Showsisters sirkus utøvere legger på ulike underholdning og show som inkluderer klovner, akrobater, trapezehandlinger, musikere, dansere, løpere, trollhuggere, jonglere, tryllekunstnere, unicyclists, samt andre objektmanipulering og stunt-orienterte kunstnere. I et sirkus-show er fokus på humor, satire og en veldig "morro" stemning. Sirkusartistene sprer om seg med masse glede og latter med sine sprudlende opptredner. Vi skreddersyr show etter hva kunden ønsker, fra énmanns-show til opptil 6 artister. Det skreddersydde Sirkus-showet inkluderer gjerne sjonglering (/"glow juggling"), flammer, stylter, enhjulsykkel,hula hoop og mer. Kan bookes som et spesifikt show, eller underholdning blant publikum.

image

SANG

Anna Lisaer kjent for sin mektige karisma og fantastiske kontakt med publikum når hun inntrer scenen. Hun tar rommet med storm; tenk Tina Turner. Hennes reportoir er meget bredt og inkluderer sjangere som jazz, country, rock'n roll, afrofunk, punk, evangelium og pop.

Marian Alejandra Dirro Martinez er en ung og talentfull opera- og klassisk sangerinne. Ikke la deg lure av den lille kroppen, hun har nemlig en stemme utenom det vanlige og må bare oppleves. Hun har platekontrakt med Stealth Music Publishing, og samarbeider også med Diseny på deres nye prosjekt "Soy Luna". Marian har tidligere blitt sammenliket med Kirsten Flagstad.

image

SAMBA

Samba og capoeira Samba er en brasiliansk musikk- og dansesjanger og er den mest utbredte musikkformen av afrikansk opphav i Brasil. Vi tilbyr den ekte opplevelsen av Brazil med brazillianske dansere, capoeira akrobater, trommer og blendende kostymer.