Bryllup

Natt klubb

BEDRIFTS UNDERHOLDNING

Utdrikningslag

BURSDAGER

Kurser

Vi engasjerer dansere, musikere, magikere og tryllekunstnere, drag artister, akrobater og sangere.

Hvorfor ikke vurdere et “Burlesque Circus Show” for ditt neste event!

Vår ambisjon er å fortrylle våre borgere med en sexy og spennende glam,

ved å hente hjem og introdusere den Las Vegas- og Paris-inspirerte underholdnings-stilen “Burlesque” til Norge.

Det kan være overveldende for en arrangør å velge underholdning for sitt arrangement. Vil man skape en morsom, dynamisk og levende setting med både musikk og dans bør man vurdere å prøve et Burlesque show!

Når man arrangerer et event, er det å levere riktig type underholdning særdeles viktig for å sette stemming og skape iver. Man vil skape et virkelig minneverdig inntrykk blandt gjestene, slik at de skal huske nettopp ditt event! Dette skjer gjerne med den begeistring og glede som føles ved å oppleve noe storslagent og anderledes.

 

Vi skreddersyr gjerne et show for deg basert på tema samt dine preferanser.

Våre utøvere er håndplukkede artister basert på deres ferdigheter, erfaring og utstråling. Vi ser til at underholdningen vi leverer matcher deres event, aldersgruppe og demografi.

 

Se for deg akrobater, sjonglør, klovn, komiker, Burlesque dansere. Et “Burlesque show” passer ypperlig for både private middagshendelser, voksen-bursdagsfeiringer så vel som corporate events, produktlansering, jubileum, (…).

Ingen publikumsgruppe kan være for små eller for store for en gruppe dansere. Våre “showgirls” leverer en lang rekke forskjellige dansearter, og vi har et bredt spekter av morsomme rutiner som vil underholde alle og enhver.

 

Hvorfor booke et Burlesque Show?

Å levere et Burlesque-show som hovedattraksjon til eventet er en fantastisk måte å holde på oppmerksomheten til gjestene. Våre artister vil sørge for at alle som er til stede vil huske dette i lang tid! Artistene vil forvandle et hvert lokale til en stjernespekket Cabaret gjennom dansen, og skape en eventyrlig atmosfære så snart de går på scenen. Vårt mål er at dine gjester vil snakke om dette i dager, uker, måneder etter.

 

Hva skjer under et Burlesque show?

Selv om et virkelig bra Burlesque-show ikke kan forklares med ord – det må oppleves I levende live - kan det selvfølgelig nevnes at:

 

Showet er hovedsakelig preget av DANS av en enestående visuell art, men du kan i tillegg velge å supplere med andre artister etter preferanse. Disse alternativene inkluderer - men er ikke begrenset til - akrobater, tryllekunstnere, drag-artister og musikere. Burlesque-dansere er gjerne kledd i ekstreme kostymer, men presenterer seg i svært høy profesjonalitet, klasse og stil.

 

Burlesque handler også om å ikke ta livet så seriøst, og inkluderer også en form for komedie og satire ved siden av svært imponerende underholdningskunst som krever livslang trening. Denne danse-arten er ikke veldig utberedt i Norge, men vi vil virkelig anbefale å la dine gjester få oppleve et kulturell innblikk innen denne internasjonalt populære- og høyt ansett -formen for underholdning!

image
images