Vi er Showsisters!

Showsisters tilbyr skreddersydd underholdningsshow med noen av de beste dansere og entertainere Norge har å by på. Vårt team av dyktige dansere og artister gir alltid 120 prosent - alt for å skape de mest kreative og optimale løsningene for våre kunder. Vårt mål er å fortrylle publikum i hvert eneste show.

Vi er stolte over vår uslåelige kombinasjon av forskjellige underholdningsarter, mellom det visuelle og auditive kunstformer som fengsler publikum. Vår visjon er å levere kreativ underholdning av verdensklasse. Da vi opprettet selskapet ønsket vi å bringe et underholdningsnivå kjent fra verdenskjente show som Le Cabaret, Moulin Rouge og The Great Gatsby til Norge. Nå kan vi med stolthet si at vi gjør nettopp det.

Showsisters ble opprettet av gründerne Samira og Natalie, to gode venner og profesjonelle dansere som har jobbet sammen siden 2000-tallet. Sammen har de danset ulike stilarter, alt fra ulike sceneshow, go-go, cabaret, burlesk, samt hosting og kreativ deltakelse i diverse TV-show. Drømmen var å starte et underholdningsbyrå med et unikt konsept, høyt nivå av profesjonalitet, samt ekte følelser. Nå kan vi med stolthet si at vi har arrangert atskillige vellykkede private arrangementer siden 2012 og fortsetter å skape glede i folks hverdag. Vårt mål er å gi kunder og gjester et livslangt minne. Showsisters er forpliktet til å gi dere det beste innen underholdning. Hva er ditt drømmeshow?

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

 

image