Vi er Showsisters!

Showsisters tilbyr skreddersydd underholdningsshow med noen av de beste dansere og entertainere Norge har å by på. Vårt team av dyktige dansere og artister gir alltid 120 prosent - alt for å skape de mest kreative og optimale løsningene for våre kunder. Vårt mål er å fortrylle publikum i hvert eneste show.

Vi er stolte over vår uslåelige kombinasjon av forskjellige underholdningsarter, mellom det visuelle og auditive kunstformer som fengsler publikum. Vår visjon er å levere kreativ underholdning av verdensklasse. Da vi opprettet selskapet ønsket vi å bringe et underholdningsnivå kjent fra verdenskjente show som Le Cabaret, Moulin Rouge og The Great Gatsby til Norge. Nå kan vi med stolthet si at vi gjør nettopp det.

Showsisters ble opprettet av gründeren Natalie Fugelsnes. Natalie har vært profesjonell danser som har jobbet i Norge og reist verden rundt siden 2000-tallet. Danset ulike stilarter, alt fra ulike sceneshow, go-go, cabaret, burlesk, samt hosting og kreativ deltakelse i diverse TV-show. Drømmen var å starte et underholdningsbyrå med et unikt konsept, høyt nivå av profesjonalitet, samt ekte følelser. Nå kan Natalie med stolthet vise til vellykkede arrangementer siden 2017 og fortsetter å skape glede i folks hverdag. Natalies mål er å gi kunder og gjester et livslangt minne.

Showsisters er forpliktet til å gi dere det beste innen underholdning. Hva er ditt drømmeshow?

Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud.

 

image