image

MUSIKAL

Showsisters versjon av Singing in the rain er koreografert av Norges beste step-danser og stjernekoreograf Håkon Sigernes, og utført av 5 talentfulle dansere med flotte kostymer og gule paraplyer utsmykket med LED-lys. Her er finnes det også muligheter for å ha med steppe mesteren Håkon i en gjesteopptreden sammen med danserne.

BURLESK

Hvorfor ikke vurdere et “Burlesque Circus Show” for ditt neste event! Se for deg dans, akrobater, magiker og musikere skaper en uforglemmelig kveld. Et “Burlesque show” passer ypperlig for både private middagshendelser, voksen-bursdagsfeiringer så vel som corporate events, produktlansering og jubileum. Ingen publikumsgruppe kan være for små eller for store for en gruppe dansere. Våre “showgirls” leverer en lang rekke forskjellige dansearter, og vi har et bredt spekter av morsomme rutiner som vil underholde alle og enhver.

KABARET

Vi bruker sang, musikk og leken dans fremført av våre flotte kabaret dansere. Kabaret framføres av forskjellige artister og består av ulike numre i form av stilfulle dansenummer og stemningsfull musikk. La oss ta deg for eksempel inn i verden av Roxie Heart og Velma Kelly i Chicago eller Gene Kelly i singing in the rain. Marylin Monroes wanna be loved by you eller santa baby nummer fremført av vår akrobat som samtidig utfører sang.

MOULIN ROUGE

Velkommen til Moulin Rouge! Dette showet er en virkelig ekstravaganza med en rekke fantastiske artister i praktfulle kostymer. Både musikk, sang, dans og magi står på menyen. Hele kvelden får et "Moulin Rouge" tema. Det spektakulære showet og i løpet av hele eventet fungerer artistene ellers som levende kulisser/ verter og vertinner slik at gjestene blir værende i en Moulin Rouge verden.

SIRKUS

Showsisters sirkus utøvere legger på ulike underholdning og show som inkluderer klovner, akrobater, trapezehandlinger, musikere, dansere, løpere, trollhuggere, jonglere, tryllekunstnere, unicyclists, samt andre objektmanipulering og stunt-orienterte kunstnere. I et sirkus-show er fokus på humor, satire og en veldig "morro" stemning. Sirkusartistene sprer om seg med masse glede og latter med sine sprudlende opptredner. Vi skreddersyr show etter hva kunden ønsker, fra énmanns-show til opptil 6 artister. Det skreddersydde Sirkus-showet inkluderer gjerne sjonglering (/"glow juggling"), flammer, stylter, enhjulsykkel,hula hoop og mer. Kan bookes som et spesifikt show, eller underholdning blant publikum.

SANG

Anna Lisaer kjent for sin mektige karisma og fantastiske kontakt med publikum når hun inntrer scenen. Hun tar rommet med storm; tenk Tina Turner. Hennes reportoir er meget bredt og inkluderer sjangere som jazz, country, rock'n roll, afrofunk, punk, evangelium og pop.

Marian Alejandra Dirro Martinez er en ung og talentfull opera- og klassisk sangerinne. Ikke la deg lure av den lille kroppen, hun har nemlig en stemme utenom det vanlige og må bare oppleves. Hun har platekontrakt med Stealth Music Publishing, og samarbeider også med Diseny på deres nye prosjekt "Soy Luna". Marian har tidligere blitt sammenliket med Kirsten Flagstad.

SAMBA

Samba og capoeira Samba er en brasiliansk musikk- og dansesjanger og er den mest utbredte musikkformen av afrikansk opphav i Brasil. Vi tilbyr den ekte opplevelsen av Brazil med brazillianske dansere, capoeira akrobater, trommer og blendende kostymer.

Pin-up

”Pin-Up Girls” har eksistert i lang tid. Populariteten til disse damene eksploderte etter 2. verdenskrig. La oss ta deg tilbake i tid for å oppleve 50-tallets mest glamorøse kvinner!

• Jenter danser i perledekket korsetter, "Captain Marine"-hatter og gigantiske fjær.
• Her bruker vi musiken fra bl. a. Christina Agulera's "Candyman" som etterfølges av nummeret "Welcome to Burlesque”.

Luftakrobatikk

Er du ute etter å se noe utenom det vanlige? • Luftakrobatikk kan brukes som en oppsiktsvekkende visuell velkomst idet gjestene inntrer lokalet eller et eget storslagent show forestilling.

En god standard etableres i starten av eventet da det allerede foregår noe spektakulært i salen når man kommer inn. • Kan også tilbys som et koreografert sirkus show-nummer - utført av akrobater. Eksempel på tema er "Deer and the hunter (1 mann og 1 kvinne)" eller "Disco Star Light" (2 kvinner).

Juleshow

Et spektaklulært juleshow med vår egen ekte skjeggete julenisse som synger sammen med hans nydelige dansende alver. Vi fyller salen med glede og nostalgi. Med ny vri på gammel tradisjon er det en garantert suksess. Her får du dansere akrobater og musikere samlet i en fortryllende og magisk karusel for en uforglemmelig juleaften. Showet kan utvides til en helaften med underholdning eller et enkelt innslag på scenen.

Verter og vertinner

• Våre profesjonelle verter og vertinner stiller med antrekk fra vår svært brede utvalg av kostymer. Verterene vil ønske gjester velkommen, vise dem til deres bord, servere velkomst drikke, bidra med utdeling av priser etc. • Vertene / vertinnene kan også bidra med et eller flere surprise-show nummer i løpet av kvelden. • Tør du å komme med noe utenom de vanlige vertene? Da har vi Drag- vertinner og -minglere som gjør stor suksess hos våre kunder!

ANDRE TEMA OG KONSEPTER VI HAR GJORT INKLUDERER

• Casino night in Las Vegas • Natt klubb og podiet dans • Award Show • Its Christmas • Familiedag og barne ursdag • Live - band • Dj • Skreddersydde show